Bespaar tot 25% op uw tarieven.

“VvE Energie denkt echt mee met hun klanten.”

Ik ben voorzitter van een grote VvE (135 appartementen). Vve Energie heeft ervoor gezorgd dat wij bij onze huidige leverancier konden blijven tegen zeer aantrekkelijke tarieven voor zowel Gas als Elektra. Tevens hebben zij bewerkstelligt dat ons gecontracteerd transportvermogen naar benden kon worden bijgesteld bij onze huidige netbeheerder. VvE Energie denkt echt mee met hun klanten. Tevens hebben zij een flyer aangeleverd zodat wij ook onze eigenaren kunnen laten mee profiteren van een voordelig tarief (indien zij dit wensen).

Mevr. M. Scholte (Bestuurder)

VvE Zuiderterras c.a., Rotterdam

• Geen jaarlijkse overstap
  • U betaalt nooit vaste leveringskosten
  • Geen minimum of maximum verbruik
  • Controle van uw eindnota en termijnbedrag
  • Jaarlijks tijdig proactief een nieuw aanbod

Collectieve inkoop

VvE Energie is een doorlopend energiecollectief specifiek voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) en haar beheerders. VvE Energie zorgt ervoor dat de VvE altijd verzekerd is van scherpe en eerlijke collectieve energie tarieven, zonder dat de leden hier enig omkijken naar hebben. Ieder jaar opnieuw.

De tarieven worden jaarlijks uitonderhandeld. Dit betekent echter zeker niet dat de VvE ook steeds van leverancier moet veranderen. VvE Energie biedt de bestaande leverancier de gelegenheid om het scherpe tarief te matchen. Hierdoor heeft men wel het scherpe tarief, maar hoeft men niet over te stappen.

“Wij onderhandelen altijd eerst met de huidige leverancier, om een overstap te voorkomen."

Gemiddelde besparing

Bespaar tot 25% op uw elektratarief en tot 15% op uw gastarief en betaal nooit meer vastrecht. Gemiddeld gezien realiseert VvE Energie de volgende netto besparingen:

Type aansluiting: Jaarverbruik: Gemiddelde besparing:
Kleine
tot 30.000 kWh
tot 10.000 m3 gas
€ 600,- (incl. BTW)
Middelgrote
tot 75.000 kWh
tot 30.000 m3 gas
€ 1.750,- (incl. BTW)
Grote
vanaf 75.000 kWh
vanaf 30.000 m3 gas
€ 2.500,- (incl. BTW)

"Bespaar tot 25% op uw elektratarief en tot 15% op uw gastarief en betaal nooit meer vastrecht."

Tender

VvE Energie realiseert haar vaste tarieven voor haar nieuwe klanten middels 4 tenders per jaar. De uitkomst van een tender is het tarief dat zal gelden voor alle nieuwe deelnemers die actief beleverd gaan worden per de 1e van het eerstvolgende kwartaal (de ‘1e contractperiode’):

Tender: Ingangsdatum: Einddatum: Duur contractperiode #1:
Tender #1 01-01-2018 31-12-2018  12 maanden
 Tender #2 01-04-2018  31-12-2019 21 maanden
 Tender #3 01-07-2018  31-12-2019 18 maanden
 Tender #4 01-10-2018  31-12-2019 15 maanden

Het tarief loopt altijd tot 31 december, met een minimum van 12 maanden. Op die manier worden de einddata van de verschillende tenders binnen 2 jaar gelijkgetrokken, waardoor de omvang van de hoofdtender groeit. Dit komt uiteraard ten goede aan de onderhandelingspositie van VvE Energie.

Klanten wiens 1e contractperiode afloopt, worden automatisch meegenomen in de tender met ingangsdatum 1 januari met een duur van 12 maanden. Dit proces wordt ieder jaar herhaald, waardoor u altijd verzekerd bent van een scherp fair tarief.

“Dit proces wordt ieder jaar herhaald, waardoor u altijd verzekerd bent van een scherp fair tarief."

Uw precieze jaarlijkse besparing laten uitrekenen?

Een stappenplan voor verduurzaming van een appartementencomplex